Friday, April 10, 2009

Contraction sudah terasa...

Huhu...masih belum sempat nak update DCJ. Hati mmg membuak-buak nak update bab yg seterusnya, tapi kena beri keutamaan pada yang penting dahulu. Sorry...
Dua hari berturut-turut kena p opis balik sebelah malamnya..ada aktiviti. Letih la. Sebenarnya dah tak larat nak drive keta ke opis, tapi sebab dah ada aktiviti, kesian pulak nak suruh abang hantar. Kalau dia hantar mesti kena angkut anak-anak. Kesian pulak anak-anak kena berembun malam.
Minggu ni genap 30 minggu. Dah mula rasa contraction, tapi sekali sekala jer. Macam manapun risau jugak sebab aku mmg ada history bersalin awal.
Ya Allah, minta-minta la yang ke3 ni sihat dan kuar cukup bulan. Permudahkanlah kelahiran ini. Amin...

No comments:

Post a Comment

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^