Friday, October 23, 2009

Lagi kisah Nur Adlin


Hmm..rupa-rupanya kejadian cirit-birit yang melanda Nur Adlin petanda dia nak meniarap.Kekeke..agak jer lah. Cepat jugak Adlin ni, baru jer masuk 4 bulan, dah leh niarap. Sekarang ni kena dok pantau sbb dia dah mula suka tido sambil meniarap, ada jg bahayanya kalo tiada org nak tgk2 kan. Takut dia sembam muka.

Thanks to yatie chomeyl
Melalui blog dia, Ana belajar buat watermark atau dlm bahasa Melayu dipanggil hakcipta :p
kekeke..risau gak kalo ada org2 yg tak bertanggungjawab curik gambar anak kiter & claim tu anak dia...psycho kot org tu..hiiii...mintak simpang. Penat2 kita ngandung 9 bulan, sakit bersalin bagai nak rak tetiba ada org lain leh claim tu anak dia...Ish..ish..
Amacam yatie...ok tak trademark akak...kekeke...terima kasih banyak2 yek...

9 comments:

  1. amboi dh meniarap ye...cepat betul...

    ReplyDelete
  2. Salam,

    Comelnya Nur Adlin. Sikit hari lagi bertambah lasak tu.

    Akak kalau suka pada satu2 gambar, biasanya akak akan minta kebenaran pemiliknya terlebih dahulu. Ada juga org nak curi dan mengaku itu anak dia ya...

    ReplyDelete
  3. Salam,

    Hemmm comelnya Nur Adlin nie...meh sini sayang...aunty nak cium...hehehee
    Hah, betul tu...kena jaga tp kan mrk ni kadang2 pandai juga angkat leher mrk kan....
    Apa pun hishhh geramnya....

    ReplyDelete
  4. TO KAK NZA
    A'ah. Cepat jgk lah si Adlin ni berbanding kakak2 dia.Mgkn x sabar nak jln kot..sbb geram dok tgk kakak2 berjln sana sini tinggal dia jer dok setempat sambil terkebil2.Nak ikut kakak x leh gerak.kehkeh..

    TO KAK ZARA ALUWI
    TQ kak. A'ah..tu lah psl.Nnti dok lawan dgn kakak2 dia plak.
    Hmm, tu lah. Ana pun br tau psl curik-mencurik gmbr ni. tak syok kan kalo ada org2 yg cenggini.Jenis org yg suka ambil kesempatan & kesenangan atas hakmilik org lain.Org ni 4 sure nak semua benda yg dia dapat free jer.Minta dijauhkan..

    TO MUMMY HANAN
    TQ kak.Haha..aunty nak cium Adlin..kena la meh jln2 kat Perlis..negeri paling utara d m'sia

    ReplyDelete
  5. wah... dah leh meniarap ek... tahniah2... hawa dulu 6 bulan baru leh meniarap... lambat ckit...

    teruk sungguh org yg curi gambar tu... wat cam anak dia sendiri lak ek...

    ReplyDelete
  6. To 10 -- Emm,budak2 ni pkbgn depa x sama kan. Kakak2 dia pun lmbt jg. Kerenah depa pun mcm2.

    ReplyDelete
  7. wah...mesti esok2 adlin pandai nak merangkak... bertatih..berjalan..berlari..haaa tu dia tak terkejar teww nnti suhana nk ngejonye..hik3x

    ReplyDelete
  8. tahniah adlin, menapak 1 lg step :)..ish,takut plak dgr ade org amik gamba pastu claim anak die,mmg xwaras itu org

    ReplyDelete
  9. wahhh..bahagianya dapat menikmati pengalaman ini semua ekkk... tapi aku mcm mana ekk.. bila ekkk...

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^