Sunday, October 04, 2009

Missing him...

Rindu nyerr....
Truk la kat hutan Blum tu, xde line tipon. Tensen sgt2 sbb x le call abang. Baik p Taman Negara lagi. Boleh jgk dok 3g. Ni, hampeh! Mana p MAXIS, TM,DIGI yg katanya leh cover suma tempat ni?Dlm hutan kat M'sia pon xde line!
Argghhhh....camna nak minta pertolongan dgn brg2 teknologi yg ader dlm umah ni. Nmpk sgt dah aku buta kare..kekeke..bukan buta kare la..malesss nak amik port..nak amik tau..suma serah bulat2 kat abang yg uruskan. Mmmg patutlah abang kata aku manja. Xmo berdikari sendiri. Abistu dah sumanya malas.Camna lah dia leh tahan dgn prangai aku?
Tuhan saja yg tahu hatinya.

7 comments:

  1. Alahai kesian kt ana. ni mesti kes rindu kt abang ye...sabar jelh dik, dh tugas nk wat camnekn. Insyallah..moga chat2 le cik abg kt sana tu...
    Kak nza pn tgh bengang dgn line tenet. Nk msukkn pic asyik xdpt je..kt zman dh canggih ttp kekdg wat kita bengang...

    ReplyDelete
  2. kadang2 hidup ini perlu dimanja tetapi adakala perlu berdikari, bila dah berlaku sesuatu diluar jangkaan mmg perlu urus sendiri.so ana mesti wake up..jangan manja2 kan diri sangat k:)

    ReplyDelete
  3. To kak nza
    Hmm..mmg line tenet ada prob sejak 2 menjak ni.Kat opis ana pun slalu network error. Mgkn sbb cuaca & bencana yg blaku skrg..ada effect jgk skit2 kat line tenet.

    To zieha
    K. Tq 4 ur advice. Muakss!

    ReplyDelete
  4. teringat hutan belom xpdc 1996

    ReplyDelete
  5. hutan tu kat mana ek?

    sama la kita... x amik tau... wat xtau je...

    ReplyDelete
  6. hmm,mmg bengkek kan klu xdpt kontek nih, iklan kemain blh kol indon,china,afrika sumer,tp utan dlm msia xde coverage lg..sabo yer

    ReplyDelete
  7. Shila
    Hmm..org yg suka adventure mmg sonok la p sana. Nak2 pula masa terjun mandi kat tasik banding, ikan besar2 dok berenang bwh kaki.

    10
    Hutan blum tu kat perak

    mama_umar
    Emm..mmg bengkerk sesgt.
    Rs cam nak soh jgn p dah. tp Cik abang ni suker p campaign senggini. pengalaman.

    Yg bestnyer bila dia bw balik ikan..ikan aper ntah..lupa nama tp rupenya cam ikan keli pun ada cam haruan pun ada.kekeke..bengap skit nama2 ikan nih.

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^