Friday, November 06, 2009

BEETHOVEN VIRUS

Assalamualaikum...der orang tak? Hahaha..dah bersawang rupanya umah chek ni...Tau kenapa?
Ini gara-gara pengaruh cik abang lah ni..yang tetiba suka tengok drama bersiri Korea plak...kikikiki..
Cik Abang ni tak penah2 dok tengok citer2 Korea ka..Jepun ka..indon ka..tetiba tersangat la suka siri drama Korea tajuk Beethoven Virus ni. Ana yang mula-mula buat2 tak kisah pun dah tersangkut sama. La ni gambar ni masih ditayang kat TV8 pukul 8-9 mlm kot. Sori lah nuu, ana tak tengok citer ni melalui tv sbb cik abang dah download siap dari Internet. So, bila ujung minggu ja kami melepak depan tv tgk citer tu 3-4siri serentak. Aci tak? Ngehngehngeh...jgn mare...Abang ni memang camtu. Gila meng 'download' (sori para guru bahasa Malaysia/Inggeris - bahasa rojak) filem ka..drama ka..sebab tu x kisah sangat kalo terlepas gambar2 yg best kat tv sbb leh dapatkan online. Lagipun keja cam ana ni mana lah nak boleh tengok citer2 yang best ikut jadual siaran. Mesti ada terbabas jugak.
Sekali lagi sori sebab ana saja dok melayuq ...atau citer kobar2 tp x bagi sinopsis, malas la nak tulis sbb citer dia best sangat. Ana bagi 5 / 5 bintang untuk gambar ni. Walau camna pun, kalo sapa2 nak tau jugak sinopsis dia leh klik kat tajuk entri ni. Ana dah link ke Wikipedia. Ngehngeh...sinopsis dlm bahasa Inggeris...jgn mare...
Ni poster gambar dia...Hensem & lawa la jgk pelakon2 dia. Bukan itu yg nak tengok sangat tp jalan citer & karektor yg ditonjolkan yg membuatkan ana tertarik untuk tengok sampai berepisod-episod serentak.

So, selamat menonton lah yek!

1 comment:

  1. kak nza pn dgr gak yg crite ni best...ni kena terjah gak lh...

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^