Sunday, December 06, 2009

Bershoping di Tesco


Cerita lama. Dah lama tak keluar shopping. Bila dah dapat gaji terus ajak Cik Abang pergi TESCO. Lagipun banyak barang-barang keperluan yang dah habis. Aqilah dan Iwani dah terkinja-kinja nak main permainan yang ada bersebelahan dengan POPULAR Bookstore. Memang pantang nampak! Jadinya, anak-anak dibiarkan bebas berlari, mamanya parking troli barang depan kedai buku sambil cuci mata, tengok buku-buku terbaru. Adlin? Of course lah dengan Ana. Kali ni best, dia mau duduk kat tempat baby. Tak larat dah nak usung comforter dia. Lagipun dia dah semakin besar. Sebagai kenangan, layan jer gambar anak-anak ni.




4 comments:

  1. Lama dah tak jenguk kedai buku besar2....bermakna dah lama tak beli buku yang memuaskan hati..huhuhuh

    ReplyDelete
  2. sronok sakan la budk2 tu...awal thn ni kak nza br g book store utk cr bhn bacaan...

    ReplyDelete
  3. bestnya baby duduk dalam stroller tesco...

    ReplyDelete
  4. To Sitisifir10 & K.NZA
    Sama la cam saya. Dah lama tak beli buku.Tapi kalau beli pun, tak sempat la nak baca.

    To ibu emy efy eqy
    Huhu..mmg best jd baby

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^