Monday, March 01, 2010

Kejutan sempena sambutan Hari Lahir daripada Cinta Hatiku

Cerita basi... Tarikh nyer 10 Februari yang lalu, sebenarnya malas nak cerita sangat tapi cam tak best pulak sebab dah lama update blog ni. Tujuan tunjuk gambar kek ni lebih kepada nak muhasabah diri. Nak bagitau diri bukan semakin muda, dah cukup ke amal untuk di alam sana? Terima kasih tak terhingga untuk insan yang telah bersusah payah melahirkan Ana ke dunia. Siapa lagi, mama... Hajah Che Suria Hj Mohamad. Tanpa kekuatan, ketabahan dan kesabaranmu mengandungkan aku selama 9 bulan ... belum tentu aku ada di dunia ini. Terima kasih, mama! Terima kasih juga untuk Si Cinta Hati yang sudi berpakat-pakat dengan anak-anak walaupun tak jadi, kehkeh, Iwani dah pecah rahsia dulu. Konon-konon si abah nak suprised kan mama tak menjadi, sebab si anak dah bagitahu abahnya belikan kek besday. Kek Secret Recipe lak tuh! Perghh..besar..2kg..mau dekat seratus..Cik Abang siap beli ikan siakap masak 3 rasa, tomyam campur.. untuk dinner. Terima kasih ya abang! I Love you

3 comments:

  1. Alamak!!!dh trlepas sudah tu besdy ana..Apapn kak nza nk wish gak w.pn dh trlepas..Hepi Besdy Ana.Kak nza doakn moga ana sekeluarga dianugerahkan kebahagiaan yg panjangan, dunia n akhirat....

    Sronoknya dpt kek besdy dr org trsyg...secret recepi lak tu...yummy!!!

    ReplyDelete
  2. ooo..dah terlepas yer..tp nk wish jgk..
    SELAMAT HARI LAHIR KAK ANA..
    SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI, DILINDUNGI ALLAH DAN SENTIASA BAHAGIA BERSAMA FAMILY KAK ANA..

    cedapnyer kek tu..amboi..suami dia romantik tau..beli kek bagai nih..best!

    ReplyDelete
  3. To kak NZA dan ibu_arifa
    Terima kasih banyak2 atas doa kalian
    Semoga kalian dirahmati Allah SWT

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^