Tuesday, March 09, 2010

Perasan tak kelainannya?


Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang,

Aha, ada sesiapa perasan tak? Ada nampak kelainan tak? Hehe.. yang perasan tu, terima kasih yer kerana prihatin dengan blog Ana ni. Untuk yang masih tertanya-tanya apa yang lainnya...Nama blog Ana laaa..
Ana buat keputusan nak tukar kepada yang lebih ringkas dan senang faham. Sajalah ubah angin sikit. Tapi nama blog ANASTASIA, Ana masih kekalkan. Mana boleh buang, ada sentimental value tuh..

ANASTASIA - DUNIA CINTAKU .. bukan bermakna maksud Anastasia tu yer. Nama blog Anastasia, blog berkenaan perkara/ peristiwa/ kejadian/ cerita/ pengalaman/ pendapat tentang atau yang berlaku di sekeliling Ana. So, cerita tentang kehidupan Ana atau apa-apa sahaja untuk dikongsi dengan yang sudi membaca.
Apa-apa pun, matlamat Ana masih sama iaitu nak berkongsi ilmu dan matlamat tak langsung adalah menambah bilangan kenalan di alam maya. Manalah tau, kot-kot nanti Ana sampai kat mana-mana, bolehlah berjumpa di samping merapatkan ukhwah sambil kongsi pengalaman sebagai seorang ibu.

Ok!

kredit gambar - Link

7 comments:

  1. hi.hi.hi....boleh kak nza xprasan tu....

    mmg melalui blog kita dpt ramai kenalan...sronokkn...

    ReplyDelete
  2. auwwww... x perasan la... nampak sgt org ni x prihatin kan? huhuhuuhhuu...

    ReplyDelete
  3. memang menarik tajuk blog baru ni...akak setuju!

    ReplyDelete
  4. ana - kakyong kan dah lama tak masuk sini.. so ni ler baru perasan... heheh..

    tajuk ringkas & padat... ;)

    semoga tautan ukhwah terus kekal walau jrg2 kakyong jengah sini.. hrp jgn le majuk.. mcm blog kawan2 lain gak, cuba khatam 5-6 n3 terbaru... cehh, konon2 tau le gak perkembangan kwn2... hihiii..

    ReplyDelete
  5. pergh..pandai pilih tuh.. ANATASIA-DUNIA CINTAKU ...sedap dan penuh bermakna :)

    ReplyDelete
  6. kak NZA dan 10 akak aten,
    Tak apa, memang lah susah nak perasan dah nama blog sebelum ni pun lebih kurang jer.

    ibu emy efy eqy, CRAZYBEAUTIFUL88 dan ibu_arifa,
    Terima kasih kasih banyak-banyak

    Kakyong,
    Tak apa.At least, kakyong sudi juga menjengah ke sini. Ana tak akan merajuk sebab Ana faham sangat-sangat dengan situasi kakyong.Don't worry.

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^