Wednesday, April 14, 2010

*How to Get Your Child to Love Reading*


Aha, kali ni kita meneroka buku Bahasa Inggeris pula. Sepintas lalu masa Ana dok proses input rekod buku ni dalam sistem, nampak cam best jer. Memang best. Dalamnya ada senarai buku yang ada di pasaran yang sesuai dibaca oleh anak-anak dan dibaca oleh ibu bapa untuk anak-anak. Senang cakap, berkaitan buku dalam buku. Faham tak apa Ana nak cuba cerita ni? Ana pun tak faham..kehkehkeh
Ana tak pasti ada ke tak dalam pasaran di kedai-kedai buku Malaysia seperti di MPH, Kinokuniya atau Popular. Tapi kalau sesiapa yang biasa dengan pembelian online, kat dalam Amazon.com memang adalah stoknya.
Ok, bacalah sinopsis tentang buku ni. Semoga memberi manfaat kepada semua yang berminat dan suka dengan pendidikan awal anak-anak.


Are children reading enough? Not according to most parents and teachers, who know that reading aloud with children fosters a lifelong love of books, ensures better standardized test scores, promotes greater success in school, and helps instill the values we most want to pass on.

Esmé Raji Codell--an inspiring children's literature specialist and an energetic teacher--has the solution. She's turned her years of experience with children, parents, librarians, and fellow educators into a great big indispensable volume designed to help parents get their kids excited about reading.

Here are hundreds of easy and inventive ideas, innovative projects, creative activities, and inspiring suggestions that have been shared, tried, and proven with children from birth through eighth grade.

This five-hundred-page volume is brimming with themes for superlative storytimes and book-based birthday parties, ideas for mad-scientist experiments and half-pint cooking adventures, stories for reluctant readers and book groups for boys, step-by-step instructions for book parades, book-related crafts, storytelling festivals, literature-based radio broadcasts, readers' theater, and more. There are book lists galore, with subject-driven reading recommendations for science, math, cooking, nature, adventure, music, weather, gardening, sports, mythology, poetry, history, biography, fiction, and fairy tales. Codell's creative thinking and infectious enthusiasm will empower even the busiest parents and children to include literature in their lives.


Selamat membaca!

8 comments:

  1. mcm best jer buku nih..nk try carik jgk lah.

    ReplyDelete
  2. A'ah memang best. Omputih ni mmg byk idea depa utk pendidikan anak2, tak salah kalau kita implement apa yang boleh kita guna bersesuaian dgn cara hidup kita.

    ReplyDelete
  3. kalau nak beli buku tue..datang kat blog kita..klik kat amazon.com or MORE PRODUCT HERE..TQ..lia pun nak belilah kak ana..

    ReplyDelete
  4. bagus tu, byk input brguna utk ibu bapa....

    ReplyDelete
  5. ana,
    y not ana share tips dr buku tu... ;)

    ReplyDelete
  6. alia
    hehe..taip jer amazon.com..tp kena pandai ler tukar matawang nyer ye

    kak NZA dan kakyong,
    Insyallah. Ana akan usahakan supaya dapat story mory serba sedikit selepas ana mula membacanya nanti.Skrg ana tgh baca buku utk buat assignment PTK. Wish me luck!

    ReplyDelete
  7. yatie chomeyl
    Ini detail and price dalam www.amazon com

    Harganya dlm USD..x convert lg tu..
    How to Get Your Child to Love Reading
    Esmé Raji Codell (Author)
    List Price: $18.95
    Price: $12.89 & eligible for FREE Super Saver Shipping on orders over $25. Details
    You Save: $6.06 (32%)

    In Stock.
    Ships from and sold by Amazon.com. Gift-wrap available.

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^