Monday, April 12, 2010

"JELAJAH BLOG IBU"




Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang,

  1. JELAJAH BLOG IBU 
  2. Serba sedikit tentang blog milik Suhana Shahril ni...Tajuk Blog ANASTASIA - DUNIA CINTAKU boleh juga dikategori sebagai blog untuk para ibu sebab ada cerita tentang pengalaman membesarkan 3 orang anak dara (Nur Aqilah, 5; Nur Iwani, 4 dan Nur Adlin, 9 bulan). Ada juga cerita tentang diri sendiri dan suami, keadaan yang berlaku sekeliling (seperti sambutan hari lahir, kemalangan dll), resepi masakan harian, pendidikan awal anak-anak,  dll. Sudah namanya bekerja sebagai seorang Pustakawan, dah macam habit pula suka memberitahu makluman, info tentang dunia buku meskipun tidaklah sehebat mana (at least ada juga maklumat), peminat rancangan Martha Stewart, Rachael Ray dll (boleh tengok sidebar di sebelah kanan), bila dah pandai berbloging, pandai pula bershopping online.kekeke..Oh ya, En Ben, saya ada juga blog lain iaitu blog e-novel - DUNIA CINTA JASMIN dan JANJI KASIH (part time jer, itu pun bila-bila free jer boleh nak menulis..huhu..)- khas untuk peminat novel online. Emm, itu jerlah kot. So, sudi-sudikanlah En Ben menjelajah ke blog saya dan saya sangat mengalu-alukan sebarang komen, pandangan atau pendapat. Terima kasih ya.
  3. Saya tahu tentang penjelajahan ini melalui blog kakyong dan saya juga pernah terbaca entri en Ben melalui Geng Blogger. Rasanya selepas dah jadi follower ni, mestilah selalu saya baca entri2 En Ben.
Orait. Itu jer. Kawan-kawan lain yang nak join pun boleh juga. Tujuan untuk meluaskan sayap persahabatan ke seluruh pelusuk dan serata dunia.. ceh! Takpa, angan-angan dahulu. Tak salahkan?

7 comments:

  1. bestkan kalo blog kita dikomen..macam kat MBP..akak pun nak try gak la

    ReplyDelete
  2. MAMASYAZA
    A'ah.Memang best. Try lah kak. Tak salah kalau mencuba.

    ReplyDelete
  3. Saya pun nak try jgk nnt.. hihihi. harap2 beliau sudi lah review blog kita yer kak..

    ReplyDelete
  4. Yer, jom lah sama-sama join.Bukan susah sgt pun syaratnya.Bagus utk or yg nk tambah kenalan & trafic.kekeke...

    ReplyDelete
  5. salam ziarah dari blog ben :)

    berguling2 jap kat blog ni..muehehe :p

    ReplyDelete
  6. semoga bertambah meriah blog ana dgn kehadiran en Ben.. ;)

    ReplyDelete
  7. Haha..insyallah. Meriah dengan kunjungan dan dalam masa yang sama org yg dtg mengunjung tidak pulang dgn tangan kosong.Biarlah sama2 mendapat manfaat...

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^