Saturday, June 19, 2010

ADLIN sudah berusia setahun

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG

7 Jun 2010... genap setahun usia anak dara Ana yang bongsu. Sekejap sahaja kan. Entri khas ini terpaksa dilewatkan kerana gambar yang ditangkap pada hari kejadian tidak dijumpai gara-gara fail nya tiada nama. Punya lama Ana mencari, akhirnya berjumpa juga dalam lappy cik abang. Jadi, cerita dah jadi basi. Hari lahir Nur Adlin disambut bersama-sama bapa saudara Adlin yang dipanggil Pak Pik yang birthday nya juga pada bulan yang sama dan jarak yang berdekatan iaitu pada 3 Jun. Seperti kebiasaan lah yer, hanya beli kek untuk dimakan bersama-sama. Walaupun dah lewat, khas untuk adikku, Taufik...moga panjang umur, murah rezeki dan dipermudahkan segalanya dan untuk anakanda mama yang tersayang, NUR ADLIN BINTI MIOR MOHD SHAHRIL....Semoga menjadi anak yang solehah, taat pada Allah dan agama dan hormat pada mama dan abah. Mama, abah dan kakak Aqilah serta kakak Iwani sayang sangat-sangat pada Adlin. Muaksss!

Ish..ish..mana satu birthday girl ni?

Adlin dah menjilat tu, dah tak sabar nak makan kek

Posing dengan Pak Pik dulu yer Adlin
Meh, kakak tolong suapkan
Birthday girl akhirnya dapat juga makan kek, setelah berebut-rebut dengan kakak-kakak

Kek yang telah ditarah oleh kakak-kakak Adlin termasuklah si gedik, Anis Darwisya



Time to sleep yer, sayang. Be a good girl!

8 comments:

  1. aduhai..comelnya anak-anak :)

    semoga berbahagia selalu :)

    ReplyDelete
  2. happy birthday adlin! comel betul tgk mukanya tu ^^

    ReplyDelete
  3. ayin~weeweet
    Tq Ayin. Adik pun sweet jugak. ^__^

    ReplyDelete
  4. Nadiah Sidek
    Tima kacih aunty Nadiah.

    ReplyDelete
  5. cepatnya...dh sethn ye..masa kenali ana, rasanya ana baru melihirkn adlin.....hepi besdy ye adlin...sory la aunty yg trlewat wish....

    ReplyDelete
  6. Happy birthday Adlin.. sedapnyer tgk kek birthday Adlin tuh..nak rasa sikit :)

    semoga Adlin membesar dengan sihat dan selamat yer sayang..jd anak yg solehah tau nanti.

    ReplyDelete
  7. Kak NZA
    A'ah betul tu. Kiranya, umo blog dan umo perkenalan kita dah berusia setahun lebih lah jugak kan?Tak sangka kan... sekejap jer dah sethn

    ReplyDelete
  8. ibu_Arifa
    Tima kacih banyak, Aunty Min.
    Hikhik..nak rasa?bole, tapi aunty Min kena mai umah Adlin lah yer...

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^