Wednesday, June 30, 2010

Wansteddy Giveaway

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG


1) Letak badge di atas bersama link blog ini ke dalam blog anda. Tak perlu buat entry. Cukup sekadar taruk badge dengan linknya saja. 
~Setel.
2) Wajib follow blog Wansteddy Tales dan Wansteddy Studio. Tak perlu add my blog dalam bloglist kalian. Kalau anda berminat, aku sangat-sangat alu-alukan, Trimas!
~Dah follow kedua-dua blog
~Dan blog Wansteddy tales memang berada dalam senarai bloglist
3) Tulis la pape kat kotak komen entry ni supaya aku tahu bilangan peserta. 
~Setel

4 comments:

  1. Salam.....

    Nak join la....tp dah ngantuk sangat ni.....esok ku datang lg.

    ReplyDelete
  2. gud luck..
    kakyong pun join ni..

    ReplyDelete
  3. kakyong
    haha...jom kakyong kita pakat2 join

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^