Wednesday, July 21, 2010

Tolong promo GA adik ipar

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG

Maaflah yer, sebab Ana terlewat nak mengumumkan giveaway ni. Sebenarnya, bukan Ana yang anjurkan giveaway ni tapi adik ipar ana, edliana (bukan nama betul, ini nama fofular dier, hehehe..). Kiranya, Ana tolong mempromosi kan sahaja. Syarat-syarat penyertaan tersangatlah senang. Hadiahnya pun sangat istimewa bagi bloggers yang gemar memakai dan mengumpulnya. Jangan bimbang Ana tak join lahkan sebab dah nama pun kakak ipar. Kang ada pilih kasih plak nanti. kekeke...
Jadinya, marilah, pakat-pakat, ramai-ramai join yer... sila klik sini

Ini gambarnya, comelkan. chinese look. Tapi sorry yer untuk yang masih bujang tu, adik ipar Ana ni sudah berpunya dan dah ada anak dua pun. Dua-dua hero. Tapi kalau  nak buat kakak angkat ke, adik angkat ke, anak angkat ke, mak angkat ke...boleh ler...kahkah..dah menyimpang plak Ana ni. Jangan marah yer, Wan....

8 comments:

  1. dah berpunya pula.....

    " Info + Cinta + Rindu " = www.pengeRindu.com

    ReplyDelete
  2. ooo..dia ada wat GA yer.. nnt nak terjah blog dia lah pasni.. kalo GA yang senang..nak jugk join.
    thanks bgtau.

    ReplyDelete
  3. oooo... mana link dia kak ana?

    ReplyDelete
  4. insyallah nk cuba g terjah..mmg sweet la rupa org nya....

    ReplyDelete
  5. ibu_Arifa
    Ha..meh lah join Min, best hadiah dier

    ReplyDelete
  6. 10
    Ada link dia pada nama 'edliana' dan perkataan klik 'sini'

    ReplyDelete
  7. kak NZA
    Joinlah kak. Best hadiah dia.
    Hehe...sweet mcm kakak ipar dia tak?kekeke...

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^