Tuesday, August 31, 2010

CONTEST MaMa3H: Si Comel Manis Berbaju Kurung / Berbaju Melayu


Penyertaan di saat-saat akhir. Huhu...teringin sangat nak sertainya tapi tak terjumpa gambar anak-anak berbaju kurung. Nak buat shooting pun asyik ada halangan jer. Ingatkan dah tak dapat dah nak sertai, tak sangka sambil-sambil dok belek gambar raya lama, ada juga gambar si Iwani ni berbaju kurung. So, Kak Dina harap penyertaan ni diterima
. Gambar yang dipertaruhkan adalah
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Nama: NUR IWANI BT MIOR MOHD SHAHRIL
Umur: 4 TAHUN


1. Jadi follower diblog MaMa 3H  -memang dah folo..heheh..
2. Add link contest ini di side bar
-Ok..dah letak
3. Buat entry contest ini di blog kawan2....
dgn tajuk CONTEST MaMa3H: Si Comel Manis Berbaju Kurung / Berbaju Melayu
-Dah buat
4.Terbuka kepada semua anak-anak lelaki / perempuan
yang berumur yang berumur 4 tahun dan ke bawah....
-Cukup syarat
5.Sila nyatakan nama dan umur anak dibawah gambar yang dipilih.
-Dah buat
6.Tinggalkan link pernyertaan
-Dah buat

TARIKH TUTUP :
31 Ogos 2010
Nama pemenang akan diumumkan pada 7 September 2010

4 comments:

  1. gud luck iwani.. cantik la baju kurng iwani..

    ReplyDelete
  2. makacih achik
    Baju raya thn lepas nya

    ReplyDelete
  3. gud luck....ayu n sopan nya anak dara pinggitan nie....

    ReplyDelete
  4. Tq kak NZA
    Itu time ayu..ayu la..
    Time ganas..x nengok lagi..kehkehkeh

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^