Thursday, August 19, 2010

Gambar kami tahun 2006

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG

Ini post selingan. Tidak termasuk dalam senarai hutang. hehehe..
Masa dok belek-belek gambar yang ada dalam pc pejabat (dalam proses nak clear kan semua hak peribadi dalam komputer pejabat), terjumpa gambar Nur Iwani ketika baru berusia lebih kurang dua bulan. Kulit dia semasa baby memang gelap sikit. Tak cerah macam Aqilah. 1st time dapat bersalin secara normal, dan anak yang keluar pun sihat bam bam...memang seronok dan lega sesangat.

Masa ni, keluar makan dekat area rumah Ayah Man (bapa saudara cik abang). Kiranya, ketika itu kami balik ke rumah mak mentua Ana di Nilai. Bulan Disember kalau tak silap sebab kami biasanya balik ke sana masa cuti sekolah jer. Aqilah plak masa tu berusia setahun lebih, lagi 2, 3 bulan nak masuk 2 tahun. Kecik jer badan dia. Sekarang, walaupun masih kurus, tapi dia dah makin tinggi. Ikut sebelah abah dia kot. Tapi cik abang Ana pun bukannya kategori tinggi sangat pun. Ok lah, tinggi lebih skit jer daripada Ana.hehehe...

Cuba teka... siapa lagi tembam? Ana ke atau Iwani? hahaha...

8 comments:

  1. kak ana maintain je dari dulu smp skrang.share le rahsia awet muda tu kak..:))

    ReplyDelete
  2. Haha..mana ada awet muda..dah masuk 30an dah pun ni..tu pun mujur pakai tudung..kalo bukak tudung...selak-selak nampak uban dah pon..huhu...

    ReplyDelete
  3. dlm pic nie ana nmpk bam2 la...br lepas brsalin kn...he...iwani gak tembam...

    ReplyDelete
  4. A'ahlah kak.Baru 2 bulan lepas bersalin. Mmg masih ada lagi lemak2 masa mengandung.kekeke..

    ReplyDelete
  5. tengok ana maintain jeee...rajin mkn ulam eh?anis ni,kejap naik,kejap turun badan ni.haishh,jgnlaa raya ni naik mencanak.susah nk cari baju raya readymade karang.hihihi!

    ReplyDelete
  6. Hahaha...Maintain kemendanya Anis, kat bontot ni ha..x muat dah sluar2 masa zaman muda dulu..tanda punggung semakin membesar
    Rajin makan ulam tu idaklah sangat..tp kira feveret lah juga, kalo ada dlm stok, makan lah..kalau xda,belasah jer apa yg ada
    Hai, Anis, ko pun macam aku jugak yer..suka bli yg ready made ajer...boleh geng lah kita.kehkeh...

    ReplyDelete
  7. ana,
    baru lepas pantang ya..
    keciknya aqilah...

    ReplyDelete
  8. kakyong
    a'ah..betul lah tu kakyong...baru 2 bln kan
    mmg kecik..masa ni mmg dia langsung susah nak makan..asyik susu sahaja

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^