Sunday, August 22, 2010

Model berbaju kelawar

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG

Dua minggu lepas, musim semua IPT di Malaysia berkonvokesyen. Tempat Ana kerja ni pun tak terlepas juga. Bila dah musim konvo, tak sah kalau tak ada Pesta Konvo. Ramai peniaga mencari peluang untuk berniaga barang-barang keperluan seperti pakaian, kasut, aksesori wanita dan anak-anak serta makanan basah dan kering sebelum umat Islam menyambut bulan Ramadan. 
Kebetulan Ana ditugaskan menjaga booth pameran pejabat yang terdapat di kawasan Pesta Konvo tersebut, jadinya tanpa melepaskan peluang Ana pun jalan-jalan kat situ. Maaflah yer, Ana terlupa nak ambil gambar ketika jalan-jalan. Sambil jalan-jalan pun, sempat juga Ana rembat tudung baru untuk anak-anak ke sekolah dan baju kain kaftan (nama femesnya baju kelawar) juga untuk anak-anak. Sian kat Adlin, tak dapat apa-apa sebab tak ada saiz untuk budak usia 1 tahun. Nanti mama bli lain kali ya.
 Mari saksikan model muslimah berbaju kelawar dibawa khas dari Perlis. Hahaha...

Peace untuk aunties semua


Senyuman model muslimah


Adlin pun nak jadi model juga. Pinjam tudung kakak ya.


Susah sungguh nak tangkap gambar mereka bertiga serentak.
Adlin kurang memberi kerjasama. Tengoklah tu, baru nak snap, 
dia dah merangkak ke arah photographer a.k.a Ana lah tu..hahaha..

11 comments:

  1. amboi cutenya anak dara ana berpozinggg. bila nampak tudung biru yg anak ana pakai tu, teringat kat Ami, dia ada request nak pakai baju raya kaler biru utk tahun ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. Hehe..terima kasih kak. Budak2 ni biasalah. Baju baru bli,seronoklah nak dibuat posing.
    Tema biru ke thn ni? Baju budak2 ni senang nak cari. Nak2 plak anak pompuan,bk pilihan. cuma nak kena pandai cr y ada sale.hehehe...

    ReplyDelete
  3. Hoho..makasih
    Tengoklah mak dia lah...manakan tumpah kuah kalo x ke nasi...kekeh..
    (puji kembang semangkuk)

    ReplyDelete
  4. amboi2 comel2 nya model cilik ana...

    ReplyDelete
  5. SyidaGorjes
    hehe..TQ aunty Syida. Dpt baju baru kenalah posing kiut2,nnti mama x mo amik gmbar kami

    ReplyDelete
  6. NZA
    TQ kak. Itu time comel depa,tak nengok lagi time comot depa..hahaha..

    ReplyDelete
  7. sukanya depa dapat baju baru... cantek la tudung... sehelai bape ringgit kak ana?

    ReplyDelete
  8. 10,
    Tudung budak besanya depa jual RM5 jer..standard utk suma corak dan kaler. Rasa2nya suma kedai jual rega yg sama, sbb k.ana dh p survey byk tempat, kat pasar mlm pon sama

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^