Saturday, September 04, 2010

CONTEST SAYA DAN BABY oleh Cik Awynn

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG


Syarat-syarat nya:

Warganegara Malaysia. n jadi follower blog
Done

Gambar anda dan baby.
Done
Nama anak: Nur Adlin Bt Mior Mohd Shahril
Umur: 1 tahun 3 bulan

Buat satu entri pasal contest ni..
Done

Letak kan gambar di atas di side bar dan link back to entry.
Done

Nama, email dan link entri  pada ruang comment
Done

Tag 2 orang

Kalau nak join boleh klik SINI

Tarikh tutup: 9 Sept 2010

6 comments:

  1. idsm,
    TQ..dah join ke?Kalo blum meh la join sama

    ReplyDelete
  2. akak kena tag ekk, dik yan pun tag akak gak utk contest ni, nanti akak cuba cari gambar akak ngan sikecik tu

    ReplyDelete
  3. Oo..ya ka?X perasan plak ana..hehe..xpe arr..haa..mesti ada nya gambar akak dgn si hencem tu..sesaja ja join..nak sonok2..hehehe

    ReplyDelete
  4. good luck...

    aik... org kena tag ek... sempat ke x nk wat n3 ni ek? dok bz nk raya ni...

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^