Friday, September 24, 2010

Banner Raya Only

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG

Orang lain pakat-pakat buat kad raya dan gantung sebelum raya lagi,
Ana pula hanya gantung banner raya sahaja.
Tu pun dah 2 minggu baru nak naik kat blog.
Betul-betu ketinggalan keretapi.
Huhuhu...

Buat semua rakan-rakan blog yang dikasihi,
Ana nak mohon maaf zahir dan batin buat semua sekiranya ada 
terkasar bahasa, 
tersilap bicara,
terguris hati
rakan-rakan yang membaca semua komen dan entri Suhana Shahril.

2 comments:

  1. Ana...
    lawo banenr ni... kakyong tak leh nak dl photoshop.. kalo buleh dah lama dah create mcm2..

    ReplyDelete
  2. Hoho..makacih bg pihak yg tuolong buat.Ana pon tak reti lah kakyong. ini,cik abang yg tolong buatkan.Kalo setakat nak edit2 tu boleh la.tapi kalo org soh buat semua,terkemut gak.

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^