Tuesday, October 05, 2010

CONTEST : THE BEST PICTURE WITH MY BAJU RAYA

Dah nak tutup ni.
Harap masih diterima oleh cik penganjur.
Contestnya di SINI
 
Gambar yang dipertaruhkan adalah....
*
*
*
*
*

Ini gambar Ana berbaju raya pada hari raya ke-2, tema biru gelap/ kelabu.
First time pakai tudung awning bunga-bunga.
hehehe...
Masa ni dok tengah tunggu FIL check-out resort dan dok tunggu photographer dok prepare tempat nak shooting gambar raya bersama family-in-law.
Sambil-sambil tu, melayan si kecik ni bermain dengan alam sekeliling
Dalam dok melayan dia tu, tak sangka cik abang photographer sempat snap gambar Ana.
hehehe...

1 comment:

  1. gud luck..
    kakyong takde foto.. sbb takde org nak snap foto kita... huhuuuu....

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^