Tuesday, October 05, 2010

Hadiah GA dan Contest

Ana ni bukan jenis yang rajin sangat nak join contest dan GA ni.
Pemalas. Tapi bila kita join, ada juga faedahnya. Dari situ, kita beroleh kawan-kawan baru. Dari situ juga boleh tunjuk skill kesungguhan memenuhi setiap syarat yang ditetapkan oleh penganjur.
Pada pemerhatian Ana, Giveaway biasanya lebih senang sebab ia tak banyak syarat berbanding contest.
Tapi pemilihan pemenang biasanya ikut cabutan.
Ist time, Ana terpilih sebagai pemenang untuk contest anjuran KAKYONG yang diadakan sebelum bulan puasa. Ana terpilih sebagai tempat pertama mereka tagline untuk blog kakyong. Tagline nyer 'Ini kisahku dan kesayanganku'. Hihi..suka sangat bila terpilih. Bila buka blog kakyong, terpandang header dia, rasa macam bahagia sangat.hehehe...perasan!
Klik SINI untuk entri contest

Hadiahnya sebuah beg anyaman galas tepi.


Sangat cantik dan setakat ni dah banyak berjasa kepada Ana terutamanya ketika balik kampung dan ketika Adlin dimasukkan ke wad hari tu.
Eh! Adlin masuk wad? Kenapa? Nanti Ana cerita yer.
Selepas tu, menang saguhati untuk GA ni juga dari penganjur yang sama pada bulan puasa yang lalu.
Hadiahnya kad raya.

Thank you very much kepada puan penganjur.

Sekarang, macam best la plak. Mula dah tergedik-gedik nak join segala contest dan GA. Dah mula terpengaruh bila member-member blog dok tayang hadiah yang dimenangi. Ohh..sangat jeles. Seronok wei bila dapat hadiah ni. Nikmat tak terkata. hikhikhik...

4 comments:

  1. Hamboooi!
    banyaknye hadiah.Esok dtg blog kita.Ada suprise.

    ReplyDelete
  2. terima kasih Ana..
    nanti jgn lupa citer apa yg terjadi pada Adlin...

    ReplyDelete
  3. SyidaGorjes,
    Mana ada byk. Dua tu jer yg berjaya menambat hati penganjur.
    Amboi,suprise apa tu?Tak plak nk tggu

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^