Friday, October 08, 2010

Sweet & Cute Baby ‘Exploration Time’ Contest


Nak join klik SINI
*
*
*
*
Oleh kerana syarat kelayakan umur yang ditetapkan oleh puan penganjur adalah antara 6 bulan hingga 36 bulan, ini bermakna Aqilah dan Iwani tak boleh join contest ni.
Yang layak hanya Adlin seorang.
Jadi, gambar yang dipertaruhkan adalah:
*
*
*
*
NAMA: NUR ADLIN BT MIOR MOHD SHAHRIL
UMUR: 1 TAHUN 4 BULAN

Masa ni Adlin baru boleh berjalan sendiri. Baru dapat kasut baru yang pertama yang ala-ala croc berwarna biru. Pantang dipakaikan kasut, pasti diminta untuk bawa berjalan-jalan. Perkara pertama yang akan dibuat bila dipakaikan kasut adalah menuju ke arah pintu pagar. Macam tau-tau, nak berjalan-jalan kena keluar dari kawasan rumah. hehehe..Ana rasa gambar ni sangat cute dan sweet sebab dia seperti cuba nak buka mangga pagar untuk keluar bersiar-siar di luar.

5 comments:

  1. gud luck...comel toncang adlin..mcm pokok kelapa gitu...sweet.

    ReplyDelete
  2. comelnyer adlin...
    kak ida pun rasa pic ni cute!!!
    mcm solihin jugak adlin ni.. suka sgt jenjalan...

    gud luck yea.

    ReplyDelete
  3. mmg cute n sweet! ^_^

    tQ for joining!

    LULUS! Good luck cayang!

    ReplyDelete
  4. cute dgn 'pokok kelapa sebatang'..

    ReplyDelete
  5. amboi... comeinya dia... nak p mana ni? pandai ka buka pintu tu?

    semoga berjaya adlin...

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^