Friday, November 12, 2010

Makan-makan time

Entri ringkas..
Ana sangat excited!
Malam ni ada dinner. 1st time cik abang ajak pi dinner sekolah dia.
Selalunya, dia pi sorang jer sebab pihak sekolah tak jemput famili.
Tapi tahun ni lain sikit.
Tema pakaian smart casual atau santai-santai.
Nak pakai baju apa ek?
Tak pernah lagi orang laki aku nak bawa dinner2 ni.
Ini kira 1st timelah.muhahaha...

Candle light dinner ada lah. Eh, tapi bila masa pulak buat candle light dinner?
Dalam mimpi kot Ana. hahaha...
Ohh..ini bukan romantic dinner, yer sebab anak-anak pun dibawa bersama.
Kiranya, familly dinner.
So, tak payah nak pening-pening fikir nak pakai baju lawa-lawa.
Takdak maknanya.
Tapi...
Nak jugak pakai lawa-lawa
Kat anak-anak pun nak bagi pakai baju lawa.
Dalam otak, dok pikir nak bagi depa pakai seluar jer sebab malam kan. sejukkkss...
Tempat dinner pun dalam hutan...muhahaha..
Cik abang Ana tu senang jer pakai apa pun..janji pakaian lelaki. Ahaks!
Ana? Ayoyo...nak pakai skirt ker seluar? Blouse plak takdak yang menarik. Stok baju banyak shirt sebab pemalas nak iron. Hohoho..
Pereka imej/ fesyen sekalian, ada cadangan untuk Ana?
hehehe...


8 comments:

  1. tempat dinner dlm hutan?
    tempat apakah itu?hmmmmmmm..........

    ReplyDelete
  2. pakai blouse ngan seluar ajelah.. senang sikit... hehe... tp pakailah blouse yg cantik yea..

    selamat berdinner yea..

    ReplyDelete
  3. dinner sek yer kak.. baik pakai baju kurung jer. mana tau..cikgu2 lain pun dtg pakai baju kurung jgk.. tp tema smrt casual la pulak yer.. hmm.. cari jubah seluar jer lah kak..ok tak?

    ReplyDelete
  4. rasanya lbh sesuai pkai blouse or t-shirt je cz dlm hutan....xkn nk pakai glemer n bling2...kalu kt hotel sesuai la.....pssssshhhh!!!!....depa wat BBQ ke ana or combine dgn camping skali.....

    ReplyDelete
  5. dinner kat mana tu sampai dlm hutan, senang n selesa rasanya kalo pakai blouse n sluar, tapi cari yg cun2

    ReplyDelete
  6. dinner sekolah kat hutan..??!! nanti jgn lupa update cerita bergamabr pulak...

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^