Saturday, January 01, 2011

Adlin tengok apa?

Sekadar nak mencatat telatah si kecil yang dah semakin cerdik dan pandai melayan suasana sekeliling.
Ketika ini, kami keluar jalan-jalan ke MidValley semasa balik kampung bulan September lepas.
Window shopping jer. Tak beli apa-apa pun.
Susah nak shopping kalau bawa rakyat jelata ni. Biasalah kan..hehehe..
Dah nama pun keluar jalan-jalan. So, jalan-jalan jer lah sambil cuci mata.
 

Eh..eh! Adlin jalan kaki. Habis tu, abah sorong siapa dalam stroller?
 
 
Amboi... asyiknya Adlin! Tengok apa tu, sayang?
 
 
 Lorr.. rupa-rupanya kakak Wani yang duduk dalam stroller. Kakak Wani tu, memang... jalan sikit dah tak larat. Mengada-ada. Adik Adlin lagi sporting bila time jalan-jalan. Tapi, awas! Bukan boleh biar lepas, silap haribulan, boleh hilang dari pandangan mata. Sebab tu, bila nampak dia dah jalan jauh sikit, Ana terus tangkap dan dukung. huhu...
Tengok tu... abah pun join juga dengan Adlin. Tengok apalah agaknya sampai asyik sekali?

Ooo...rupa-rupanya, Adlin asyik melihat life band music ala-ala pemain muzik jalanan yang buat free show kat shopping mall tu. Patutlah...
Oklah Adlin, enjoy yourself!
Pasni nak sambung jalan-jalan lagi.

4 comments:

  1. samala dengan sikecik akak, jalan ckit dah merungut sakit kaki

    ReplyDelete
  2. kelakar je iwani...mesti dia yg jenis xthn penat tu.....

    ReplyDelete
  3. kelakar je iwani...penat sgt la tu jln.....

    ReplyDelete
  4. MAMASYAZA,
    Itulah,ingatkan bila boleh kaki,senanglah,xyah dukung2..tp lg truk..haiyak..

    KAK NZA
    Hmm..dia mmg mcm tu dr sejak boleh jalan lg,nak menempek jer kejanya

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^