Monday, February 14, 2011

Baby baru...


Gembiranya.. sangat-sangat gembira dengan kelahirannya
*
*
*
*
*
*
Eh..eh..Ana dah bersalin ker?
*
*
*
*
Hahaha..jangan terkejut
Bukan baby Ana ya.
Kandungan Ana baru lima bulan.
Ini baby my bestfriend yang berada nun jauh di perantauan
Dia telah selamat melahirkan baby girl pada 22 Januari 2011 yang lalu
Sorry yer, lewat tahu tentang ini.
Patutlah dia senyap jer beberapa minggu ni -mean- tak ada apa-apa update kat blog dia.


For my best friend Nor Intan Saniah,
tahniah yer di atas kelahiran yg ke-4
selamat menjalani tempoh berpantang
Semoga berada dalam keadaan yang sihat sejahtera



p/s: Intan, Ana curi gambar dari blog Intan. Harap tak kisah. hehehe...

6 comments:

  1. assalamualaikum Ana
    tahniah ummu ucapkan untuk kawan Ana, Intan.
    selamat menyambut maulidur rasul ya Ana

    ReplyDelete
  2. tima kasi ana atas speial entry nie..tk kisah pun..cuma terkejut...masuk2 je blog ana nie..nmpk muka my girl yg gebus nie...

    ReplyDelete
  3. comelnyer baby ni. walau anak kawan, tp kita sebagai kawannya pun teruja kan...

    hehe..

    take care ana.

    ReplyDelete
  4. mama4hz
    Welcome. Ana seronok sgt.Nak bg ada kenangan jgk ttg ur gurl kat my blog

    ReplyDelete
  5. idasm
    mmg pun.Intan ni one of my bestfriend.Kwn dr sekolah rendah,dah lama tpisah,dan br2 ni kami dpt jumpa balik hasil dr FB dan kebetulan dia pun dok tulis blog psl dia sekeluarga yg berada di perantauan

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^