Friday, April 15, 2011

Bermain di Marybrown

Kalau tak balik kampung, aktiviti kami di hujung minggu-- turun Alor Setar. Hahaha...nampak sangat kat Perlis tak ada pasaraya. Ana ni kan kaki supermarket (window shopping saja pun tak apa, asalkan pi supermarket). kekeke...
Oleh kerana rumah Ana lebih dekat kalau lalu kot highway Changlun, kami singgah kat Marrybrown restoran makanan segera yang ada dekat dengan CMart Changlun--tujuan utama sebab nak breakfast dulu sebelum meneruskan perjalanan ke Alor Setar.

1st time bawa anak-anak singgah kat situ, sebab Ana dan cik abang tak berapa suka sangat menu Marrybrown. Bila anak-anak tengok ada tempat main yang penuh dengan bebola kecil, terus masuk tak mahu keluar dah. Asyik sangat main sampai nak ajak makan pun, jenuh panggil.
Tengoklah aksi-aksi mereka yang sempat cik abang tangkap.


Leka kakak dalm timbunan bebola.

Budak bertigas yang sangat teruja...

Slurrpp...bebola tu tak boleh makan yer, sayang.

Macam geram jer bila nengok ada banyak bebola.

Adlin dengan hobi yang suka panjat memanjat


4 comments:

  1. seronok tgk 3 powerpuff girls tu main kt marryland..naurah n farouk suka sgt kalu p sini....

    ReplyDelete
  2. Hi, jom join contest

    http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

    ReplyDelete
  3. bola dia tak byk sgt kan.. hahah...

    dedulu masa time ekonomi belum meruncing, selalu la juga bawa anak g UO & kat situ ade MB.. bg anak2 main jer.. x makan pun sbb anak2 pun tak brp favor makanan situ...

    anak2 ni kalo dpt bola memang leka kan...

    ReplyDelete
  4. NZA,
    Haha,ana tau sbb akak slalu gak citer kat blog suka bwk anak2 mkn kat situ

    Juanita,
    Nnti kita p terjah yer

    kakyong,
    Kalao dpt menan, makanan sanggup tolak ke tepi..huhuu..

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^