Thursday, April 14, 2011

Minuman mama

Minuman saya sekarang selain air masak, teh dan milo
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Susu Anmum
Waktu minum: Pagi dan malam
Semestinya berperisa coklat
Selepas mengandungkan Aqilah, dah tak lalu sangat nak minum susu tepung yang perisa plain.
Mesti nak perisa coklat saja.
Tapi kalau susu segar yang dalam kotak tu, susu Dutch Lady jer yang boleh telan.
Susu HL..langsung tak lalu.
Macam-macam songeh la ana ni kan. hehehe...

4 comments:

  1. nadiah tak minum susu langsung masa menganudngkan shakir. mmg tak minum susu pun tapi masa mengandungkan safiyyah..suami paksa gak minum susu coklat anmum tu..huhu. kalau susu coklat dutch lady tu nadiah suka la ;)

    ReplyDelete
  2. wah, bagus tu ana..utk kesihatan mama n baby..
    akak suka minum perisa vanila...nyum..

    ReplyDelete
  3. sama cam akak gak, kalo bancuh ayaq mesti nak boh ketoi aiss, baru best

    ReplyDelete
  4. Nadiah Sidek
    Itupun hasil paksaan husband k.ana lah jgk tu. Kalo sendri yg nk bli & minum,mmg x jln


    NZA,
    Time ngandung kat Aqilah, semua susu An boleh telan. Tp start ngandungkan Iwani sampai yg skrg ni, mmg dah x lalu. Teringin pun tak.kekeke...

    MAMASYAZA,
    Hahah..teror kak Su, teliti nengok gambar tu. Ana x mention pun ada ais dlm tu, tp kak Su, bole bgtau. Mmg Ana letak ais, bukan seketul dua tp satu papan ais tu,hahaha...Ana masukkan air bancuhan sedikit jer sbb bila dh letak byk2 ais kang x rasa apa pula bila ais tu cair.

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^