Monday, November 07, 2011

Mari bersantap bersama budak yang dah jadi kakak... ^__^

Ketika ni Ana masih pregnant.
Kiranya cerita dah agak basi. Kekeke...
Sengaja bawa si kecik ni seorang sahaja.
Kakak-kakak tak nak ikut sebab seronok bermain dengan sepupu mereka, Anis Darwisya kat rumah tok mama. Tak teruk sangat nak kawal kalau bawa seorang sahaja keluar berjalan-jalan.
Tapi yang seorang ni lah jenuh nak kawal.
Jalan laju jer, dah tu pulak bukan nak nengok depan belakang. Menonong jer. Maunya tak selalu terhantuk kepala tu. huhu...
*Alamak silap lah, sepatutnya "My Cute Little princess"

Mujur ada sup untuk si kecik ni. Berselera sungguh dia makan. Meh kita nengok aksi-aksinya.

Lokasi: NANDO'S
Dah lama tak pernah makan kat restoran ni sebab tak berapa kena dengan selera Ana. First and last makan pun masa dating dengan cik abang dolu-dolu. kahkahkah...lama tu. Dah bertahun. Pastu tobat la hum, taknak makan dah. Cek tak suka sosnya.kekeke...macam-macam lah Ana tu.


Sedang menanti makanan tiba


Lambat sangat, saya dah hisap jari


Nak mama suap ke @ nak suap sendiri?


 Emm, sedapnyaa...

 

 Nak cuba suap sendiri jugak

Jemput makan semua.

6 comments:

  1. thanks datang tadi. seronok rasa. wakil teman2 blog.. hehehe...

    anak2 semua comel2 belaka...

    ReplyDelete
  2. dah jadi kakak pun masih nampak dia kecik... hehehhe... ;)

    ReplyDelete
  3. K.NZA,
    Hehe..tima kacih aunty

    K.idasm,
    Terima kasih sudi jemput & layan
    Sedap sungguh juadah open hose akak. Mak & bapak mentua ana x abis2 puji lauk sedap, daging lembut. Lepas la kempunan cik abg nak makan nasi beriani.Memang marbeless...

    kakyong,
    Mmg kecik pun kakyong.La ni dia susah skit nk ajak makan. Mgkn sbb aktif sgt.Ada menda jer dia nak buat.

    ReplyDelete
  4. ana,
    la ye ke. alhamdulillah seronok dgr org suka ngan makanan kita. tp sorilah x dpt nak sembang lama...

    ReplyDelete
  5. kak idasm,
    Eh, xpe.Ana paham. Ramai tetamu kan. K.Ida ada dtg pe ckp2 dgn ana.Oklah tu.

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^