Saturday, December 03, 2011

Blog Title dan blog description sudah berubah

Sayang sebenarnya nak ubah.
Sayang sangat-sangat.
Tambah-tambah dah jadi trademark sejak mula menulis blog.
Begitu juga sebahagian besar watermark pada gambar ada namanya.
huhu..
Tapi atas sebab-sebab tertentu, ditambah pula matlamat utama lebih kepada cerita tentang anak-anak,
aktiviti dan kesukaan kami, makanya dengan rasminya,  
blog title dan blog description ana berubah kepada seperti yang anda semua lihat.
Lebih kurang semangat untuk sambutan Awal Muharam
^_____^

Yang baru


Bye bye yang lama.
Akan sentiasa menjadi kenangan


Doakan yang terbaik untuk kami.

3 comments:

  1. penghijrahan baru ditahun baru ni ana,....
    xpelah, sesekali kita perlu buat perubahan dan mungkin perubahan tu lebih baik dr yg sebelumnya..Apapun tajuk, akak tetap suka singgah ke sini.....

    ReplyDelete
  2. tajuk blog ajer berubah.. empunya blog tetap sama.. semoag Ana semakin kerap update blog yer.. lebih2 lagi cerita tentang anak-anak..

    ReplyDelete
  3. tima kasi kak nza, tq krn sudi singgah ke blog yg serba kekurangan ni


    Hehe...kakyong dh bg reminder tuh...keke..nmpk sgt dh jarang update...sbnrnya byk menda yg nk diceritakan,tp ada2 shj halangan...huhu...

    ReplyDelete

Mari berhemoi dengan Suhana Shahril

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^