Thursday, August 30, 2012

Lunch+ Dating dengan mama









Sekarang ni, balik dari sekolah tengahari sure dia request nk makan. Selera makin besar tapi badan tu dok kecik macam tu juga. Hehe...apa2 pun waktu tu lah saja waktu kualiti kami bersama. Waktu tu la nak ajar adab, tegur, berleter dll. Waktu lain dh terbahagi untuk adik2 dia. Pas makan, kena hantar ke sekolah Iwani pula belajar Iqra. Tengahari agak kelam kabut sikit sebab Ana nak kejan masuk ofis balik. Apa2 pun takpelah bekorban waktu rehat untuk anak2. Mujur sekolah-ofis-rumah-kelas iqra dekat2 jer. Dari satu tempat ke satu tempat dalam 10 minit jer. So, ngam2 ler 1 jam sampai ofis balik. At least takdelah yang akan mengata ana mengulat waktu kerja kan? Rezeki yang ana terima masih halal. hehehe...
Mama sayang kakak!

My little hero

Hero sorang ni dah semakin banyak akai. Tapi bila nengok dia tertidur masa ana dok iron baju...cian la plak. Tunggu mama buat keja sampai tertidur. Ngantuk sangatlah tu

Friday, August 24, 2012

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Salam Aidilfitri untuk semua rakan-rakan blog yang sudi membaca blog
Love and Soul - My Inspiration

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^