Thursday, October 22, 2015

Renungan....



Thursday, May 07, 2015

Wednesday, February 11, 2015

Di usia ke-36 tahun... (semakin tua dah)


Teringin nak p Belanda sbb suka bunga tulip. Tak dapat bunga real, dapat yg artificial pun jadilah...yg penting orang yg gelar dirinya "abang hensem" tu ikhlas memberi & mmg dlm keadaan yg sgt tidak terjangka aka 'suprise'. Hari ni bawa ke ofis, semua pakat tegur. Ok...hati saya juga berbunga2. Semakin mningkat usia, semakin mood yg kadang kala 'sweng', kejap ok kejap tidak utk kali yg ke-5 ini tp 'abg hensem' boleh cool down kan moody sy. Terima kasih 'abang hensem'...wlpun cuba menafikan, tp sy kenal tulisan tangan itu.

p/s: Mama... terima kasih kerana melahirkan kakak (T__T)
Semoga mama & baba, Hanisah & Shuhada selamat sampai ke tanah suci & menunaikan umrah serta selamat pulang. Amin. Kakak sayang semua....

Monday, January 19, 2015

Doa Dhuha (UNIC) lirik lengkap

Followers

Kami sudah ber-6... ^__^

Kami sudah ber-6... ^__^